ספרים לפי קטגוריות ספרים באנגלית רשימת הספרים באתר דף ניהול למוכר הרכישות שלי החשבון שלי מסירת ספרים משומשים


[הרשמה]    



כשהחיים מכאיבים / סול גורדון

הוצאת ר' סירקיס משנת 1993 כריכה רכה
כשהחיים מכאיבים - סול גורדון
לבני נוער ומתבגרים צעירים.
ספר עזר לעצמכם, או למישהו שאתם אוהבים שמרגיש מאוכזב, עצוב או בודד, כועס או מתוסכל, אומלל או משועמם, מדוכא או במצב רוח אובדני. כשהחיים מכאיבים הוא ספר חשוב ודרוש מאוד.
זהו הספר הראשון שמטפל לעומק בנושא של מניעת התאבדות ובטיפול במשברים אצל אנשים צעירים.
ייחודו של הספר בכך שהוא פונה ישירות אל הקורא הצעיר עצמו.

ד``ר גורדון יודע לדבר בגלוי - בחן, בתבונה, ואפילו בהומור - על נושא כאוב שנחשב טאבו.
הוא מייעד את הספר לאנשים צעירים במצבי רוח אובדניים ולאנשים הקרובים אליהם היכולים והצריכים לעזור.

המידע שבספר יכול גם לסייע לצעירים לעזור לחבריהם הנתונים במשבר. ד``ר גורדון היה שנים רבות פרופסור למדעי הילד והמשפחה באוניברסיטת סיראקיוז בארה``ב.
הוא הקים וניהל מוסד לחקר החינוך והמשפחה שמסונף לאוניברסיטה.
ד``ר גורדון - שהוא מרצה פופולרי ומחנך אהוד - כתב עשרות מאמרים, פרסומים וספרים בנושאי פסיכולוגיה, מיניות ובריאות נפשית של המתבגר. ד``ר גורדון נחשב לסמכות חשובה בנושאים אלה.
הוא משמש יועץ לסרטים ותוכנית טלויזיה בנושאי ילדים ומתבגרים ומוזמן להתראיין בתוכניות טלויזיה יוקרתיות בארה``ב.
בספר כשהחיים מכאיבים יש פנייה אישית לצעירים שקשה להם. צעירים אשר רגשות צער, תסכול, אכזבה, בדידות ומחשבות אובדניות מהוות עבורם משא כבד.
ד``ר גורדון מושיט להם עזרה ובכך שהוא מתייחס לבעיות שלהם ומשוחח איתם בשפה היום יומית ומובנת על הקשיים ועל הפתרונות.
הוא פורש לפניהם את הידע, הנסיון וחוכמת החיים שלו ומעביר את המסר שיש מישהו שמבין ושאכפת לו.
והחשוב ביותר, הוא מציע על הדרכים לפתרון, למוצא, לעזרה ולתקווה.
 
עם הספר

(חבר/ה באתר מתאריך: 14/6/2020)

מוכר/ת במצב טוב ב-40.00 ₪